Disclaimer

Internetbestellen.nl is een zogenaamde vergelijksite en biedt bezoekers de mogelijkheid internetabonnementen te vergelijken en te bestellen. Het doel van Internetbestellen is consumenten, bedrijven en instellingen objectief en onafhankelijk te informeren over de diensten en tarieven van internetproviders in Nederland. Op deze site bieden wij u de mogelijkheid om kosteloos de diensten en tarieven met elkaar te vergelijken en te bestellen. Internetbestellen bestaat sinds februari 2010 en is een initiatief van Nedconcepts BV. Nedconcepts is sinds 2001 actief met verschillende online vergelijkingsites en is uitgegroeid tot dé autoriteit op het gebied van vergelijking van internetabonnementen in Nederland. Internetbestellen heeft een goed contact met alle grote providers en heeft daardoor regelmatig exclusieve acties voor haar klanten. Internetbestellen is hét startpunt voor iedereen die een goed advies wenst bij het kiezen van een internet abonnement

Aansprakelijkheid

Alle op deze site beschikbare informatie is afkomstig van verschillende kanalen van de diverse aanbieders en daarom kunnen wij niet instaan voor de juistheid hiervan. Foutief gecommuniceerde of gehanteerde informatie is geheel voor risico van de gebruiker van deze website. De gebruiker stemt toe Internetbestellen.nl dan ook niet aansprakelijk te stellen voor eventueel negatieve gevolgen door het gebruik hiervan.

Internetbestellen.nl is eigendom van Nedconcepts BV. De op de site vertoonde informatie wordt met uiterste zorg samengesteld, echter voor de juistheid en volledigheid van deze gegevens kunnen wij niet instaan en daarom aanvaard Nedconcepts geen enkele aansprakelijkheid.

Copyright 2010 – 2012 Nedconcepts

Alle op deze site aanwezige en beschikbare informatie, afbeeldingen en techniek is eigendom van Nedconcepts en mag daarom – op wat voor manier dan ook – niet worden verveelvoudigd of gedupliceerd zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Nedconcepts. In geval van misbruik, zullen door Nedconcepts de daartoe behorende stappen worden ondernomen.