Draadloos tv kijken

Draadloos internet is tegenwoordig niet meer weg te denken. Logisch, want gebruikers profiteren van dezelfde kwaliteit, terwijl ze niet langer struikelen over losliggende kabels. Om diezelfde reden kiezen veel mensen voor draadloos tv kijken. Lijkt u dat ook wat, televisie kijken via een draadloos signaal? Lees dan meer over Digitenne, een insteekkaart en een Draadloze Verbindingsset.

Insteekkaart

Alle nieuwe televisie zijn voorzien van een aparte ingebouwde CI+ ingang die is geschikt voor een insteekkaart, ook wel CI+ module genoemd. Deze CI+ ingang maakt draadloos TV kijken mogelijk. Wie de insteekkaart in slecht één handbeweging in de TV schuift, kan zo in haarscherpe kwaliteit draadloos TV te kijken. Het grote voordeel van de insteekkaart is dat er geen extra kabels, extra apparatuur en extra afstandsbedieningen nodig zijn.
Let op! Controleer voordat u een insteekkaart aanschaft altijd eerst goed of uw televisie is voorzien van een CI+ ingang.

Draadloze Verbindingsset (DVS)

IPTV is een van de laatste ontwikkelingen waarbij u televisie kijkt via uw internetverbinding. Bij deze innoverende techniek zit niemand te wachten op draden van de modem naar de TV. Een slimme en makkelijke oplossing hiervoor is draadloos tv kijken via een Draadloze Verbindingsset.
Online, T-Mobile en Tele2 bieden de Draadloze Verbindingsset bij hun abonnementen voor digitale televisie. Installeren kunt u gemakkelijk zelf, hier heeft u geen dure monteur voor nodig. Het enige wat u hoeft te doen is het aansluiten van twee apparaatjes in de wandcontactdoos. Het internetsignaal voor uw TV vindt nu automatisch zijn weg over het elektriciteitsnetwerk. De Draadloze Verbindingsset voor draadloos TV kijken werkt direct wanneer u dat wil, zonder ingewikkelde instellingen.

Contact

Voor vragen over draadloos tv kijken kunt u natuurlijk terecht bij de deskundige medewerkers van onze klantenservice. Zij helpen u graag verder!

Digitenne

Digitenne heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding. Zo is Digitenne via de ether de goedkoopste manier om draadloos televisie te kijken, en tegelijkertijd is het TV-signaal op bijna elke locatie te ontvangen in goede kwaliteit. Thuis, maar ook op de camping en boot. Wilt u meerdere televisies aansluiten op Digitenne? Bestel dan eenvoudig een extra ontvanger voor 4 euro per maand. Digitenne is zowel los als in combinatie met internet en verkrijgbaar. U kunt natuurlijk ook kiezen voor het gemak van een alles-in-een pakket waarin u Digitennen met internet en bellen combineert. Draadloos TV kijken via Digitenne wordt aangeboden door KPN, T-Mobile en Scarlet.

Draadloos tv kijken