Glasvezel internet

Glasvezel internet is met zijn supersnelle verbinding klaar voor de toekomst. Er zijn steeds meer gebruikers die het maximale uit hun internetverbinding willen halen. Grote bestanden uploaden, HDTV en games zijn daar goede voorbeelden van. Glasvezel internet biedt ongekende mogelijkheden. Zo zullen in de nabije toekomst beeldbellen, zorg op afstand en cameraregistratie ter beveiliging via de TV vanzelfsprekend zijn met glasvezel.

Symmetrisch internet via glasvezel

Het belangrijkste kenmerk van glasvezel internet is de symmetrische verbinding, waardoor up- en downloaden even snel gaat. Hierdoor kunt u met een glasvezel internet abonnement razendsnel surfen en downloaden, en met dezelfde hoge snelheid data op het web plaatsen. Dat is anders bij ADSL, VDSL en kabel, omdat bij deze verbindingen de dowloadsnelheid altijd hoger ligt dan de uploadsnelheid.

Glasvezel internet bestellen

Beter én sneller internet via een glasvezel internet abonnement, wie wil dat nou niet? De bestelvoorwaarde is natuurlijk wel dat uw woning is aangesloten op glasvezel. Is dat het geval, doe dan onze postcodecheck en bekijk alle glasvezelaanbiedingen op uw adres.

U bent niet aangesloten op glasvezel en wilt toch snel internet

Indien uw woning nog geen glasvezelaansluiting rijk is en u tóch supersnel internet wenst, zijn er volop alternatieven. Kent u bijvoorbeeld de opvolger van ADSL: VDSL? Een VDSL verbinding haalt hogere snelheden dan ADSL en wel tot 100 Mb/s. Kabelaanbieders gaan zelfs nog een stapje verder in hun aanbod. Zo biedt Ziggo snel internet via de kabel tot wel 400 Mb/s. Dat is qua upload net zo snel als het snelste glasvezel internet. Bekijk de alternatieven van glasvezel internet via onze postcodecheck en vergelijk zelf de mogelijkheden!