Interactieve TV

Interactieve TV is de nieuwe manier van televisie kijken waarbij u zelf bepaalt wát en wannéér u kijkt. Een tel afgeleid tijdens Wie is de Mol?, spoel de beelden gewoon even terug zodat u geen belangrijke aanwijzingen mist. En als de telefoon rinkelt tijdens uw favoriete film, bevriest u de acteurs met één druk op de knop, om ze na het telefoongesprek weer tot leven te laten komen. Terugspoelen en live pauzeren zijn twee veelgebruikte voordelen van Interactieve TV. En er is meer!

Opnemen, Programma Gemist en een thuisvideotheek

Naast terugspoelen en live pauzeren, maakt Interactieve TV het ook mogelijk om programma’s in digitale kwaliteit op te nemen. Hiervoor heeft u een harddiskrecorder nodig, die u bij uw abonnement op Internetbestellen.nl kunt meebestellen. Bij de meeste providers betaalt u voor de opname-apparatuur een eenmalig bedrag, bij een enkeling krijgt u deze gratis in bruikleen. Na de eenvoudige zelfinstallatie geeft de afstandsbediening van uw harddiskrecorder u elke dag weer de controle over wat u kijkt.

Interactieve TV biedt tevens de mogelijk om vanaf de bank programma’s terug te kijken op televisie via Programma Gemist. Hiervoor hoeft u dus niet meer achter uw pc of laptop te kruipen. Is er niets op televisie en heeft u zin in een gezellige filmavond? Vind dan een film naar uw smaak in de thuisvideotheek die bolstaat van klassiekers en de nieuwste films.

Interactieve TV bestellen

Interactieve TV is razend populair. Wilt u ook gebruikmaken van een abonnement hiervoor? Vergelijk dan de mogelijkheden voor Interactieve TV per provider via de postcodecheck. Zo ziet u direct te welke abonnementen beschikbaar zijn op uw adres.