Internet abonnement

Nederland telt bijna 11 miljoen internetgebruikers. Gemiddeld brengen zij 19,5 dagen per maand online door, en dan het liefst via een betrouwbare en snelle verbinding als ADSL, VDSL of kabel. Glasvezel wordt ook steeds populairder dankzij de landelijke acties van Reggefiber.

Wat voor soort internetgebruiker bent u? Gebruikt u internet alleen voor mails, nieuws en social media of ook voor online vergaderen en grote bestanden up- en downloaden? Voor ieders budget en voor elk soort gebruik bestaat een geschikt internet abonnement. Wij informeren u graag over de mogelijkheden, dat doen we al meer dan 10 jaar!

ADSL, VDSL, kabel en glasvezel

ADSL

Een internet abonnement via een ADSL verbinding blijkt ideaal voor de gemiddelde gebruiker. ADSL biedt een maximale snelheid van 24 Mb/s en is daarmee geschikt voor informatie zoeken, mailen, online bankzaken regelen e.d. In de meeste gevallen valt ADSL internet goedkoper uit dan kabel- en glasvezelinternet.

VDSL

VDSL is de snelle variant van ADSL, met een internetsnelheid tot 50 Mb/s. Een internet abonnement via een VDSL verbinding interesseert voornamelijk gamers en gebruikers die veel downloaden.

Kabel

Kabel internet is bij uitstek geschikt voor meerdere grote toepassingen tegelijkertijd. Dankzij gigantische snelheden tot 120 Mb/s kunnen meerdere personen in huis op hetzelfde moment via dezelfde lijn bijvoorbeeld streamen, downloaden en gamen. De internetsnelheid van de kabel zal over niet al te lange tijd oplopen tot 400 Mb/s.

Glasvezel

Glasvezel internet is de snelste van allemaal met snelheden tot 10 Gb/s. Up- en downloaden gaat via de glasvezelverbinding even snel. Grote bestanden downloaden en mailen naar een vriend of collega wordt pas echt leuk met een internet abonnement op glasvezel. Of wat denkt u van beeldbellen en camerabeveiliging op uw eigen TV? Met glasvezel is bijna alles mogelijk.

Internet abonnement zoeken

CanalDigitaal, Concepts ICT, KPN, Scarlet, Tele2, Telfort, T-Mobile, Vodafone, UPC, XS4AALL en Ziggo bedienen elk hun eigen verzorgingsgebied. Gebruik onze postcodecheck om te zien welke providers op uw adres abonnementen leveren. U kunt de specificaties van deze abonnementen vervolgens gemakkelijk met elkaar vergelijken.

Alles-in-1 abonnementen

Internet als onderdeel van een alles-in-1 abonnement kan als trend doorgaan. Veel consumenten combineren hun internet abonnement met bellen en televisie. Zo’n triple play pakket kost vaak minder dan het onderbrengen van losse onderdelen bij verschillende aanbieders. Benieuwd? Surf dan naar de top 5 aanbiedingen van alle alles-in-1 abonnementen.

Hulp nodig?

U bent niet de enige die moeite heeft met vinden van een geschikt internet abonnement. Er zijn nou eenmaal ontzettend veel abonnementen, en nog veel meer uitbreidingsmogelijkheden. Onze klantenservice adviseert u graag en beantwoordt alle vragen over internet abonnementen.