Internet bellen en TV

Elke maand drie losse facturen voor internet, vaste telefonie en televisie administreren. Meer betalen dan de buurman voor exact dezelfde snelheid en beeldkwaliteit. En verschillende contractvoorwaarden die onmogelijk te combineren zijn. Zomaar drie goede redenen om over te stappen naar een alles-in-1 pakket waarbij u internet bellen en TV combineert!

Triple play voordeel

Als u internet bellen en TV bij dezelfde provider afneemt, kiest u voor een triple play abonnement. De grootste voordelen van dit 3-in-1 abonnement zijn één vast aanspreekpunt, één factuur en een vast voordelig bedrag per maand.

Alles-in-1 pakketten vergelijken

Alle providers bieden meerdere alles-in-1 pakketten. Vaak drie, soms meer. De pakketten voor internet bellen en TV variëren per provider. Als u gaat vergelijken, vergelijk dan naast de (actie)prijs ook de specificaties van internet, telefonie en televisie.

Bij internet heeft u de keus uit ADSL, VDSL, kabel en glasvezel en bepaalt u zelf de gewenste internetsnelheid. Telefonie is ook bij elke aanbieder op een andere manier mogelijk. Vraag u zelf af wat voor soort beller u bent: vast/mobiel, variabel/onbeperkt en nationaal/internationaal. Als u in de specificaties van het onderdeel televisie duikt, bekijk dan goed of het pakket digitale TV en interactieve TV biedt. Krijgt u een TV-ontvanger en harddiskrecorder in bruikleen of moet u hiervoor extra betalen? Welke zenders zitten er in het pakket en wat zijn de mogelijkheden van het aansluiten van meerdere televisies?

Om tot een goede keuze te komen, wilt u alle mogelijkheden natuurlijk eens goed met elkaar vergelijken. Hiervoor kunt u onze postcodecheck gebruiken. Via dit handige systeem ziet u direct welke triple play diensten op uw adres leverbaar zijn en kunt u eenvoudig vergelijken op prijs en productspecificaties.

Internet bellen en TV bestellen

Zodra u een pakket heeft gevonden dat voldoet aan al uw wensen, kunt u direct overstappen. Mits uw huidige contract dat toelaat natuurlijk. Heeft u vragen? Pak dan meteen de telefoon. Onze deskundige medewerkers van de klantenservice vertellen u graag meer over internet bellen en TV, abonnementen, providers en overstappen. Wij helpen u graag verder!

Andere abonnementsvormen: