Internet en TV

Veel consumenten combineren internet en TV in één pakket. De reden ligt voor de hand: 2-in-1 abonnementen zijn nou eenmaal goedkoper dan losse contracten voor internet en televisie.

Voordelen van internet en televisie in één pakket:

  • goedkoper dan losse abonnementen
  • veel uitbreidingsmogelijkheden
  • nog maar één aanspreekpunt

Aanbieders internet en TV

Wilt u ook profiteren van extra maandelijks voordeel en het gemak van één overzichtelijke factuur voor internet en TV? Dan hebben we goed nieuws, want u kunt bij elke provider terecht voor deze combinatiepakketten. Elk biedt meerdere pakketten met internet en TV in verschillende prijsklasse met uiteenlopende specificaties. Precies hetzelfde geldt voor los internet, internet en bellen en internet bellen en TV.

Internetsnelheid en televisiezenders

Elke internetgebruiker is anders, dus bieden providers internet abonnementen met verschillende snelheden. Op de pagina internet abonnement ontdekt u wat voor soort gebruiker u bent en of ADSL, VDSL, kabel of glasvezel het beste bij u past.

Analoge televisie of digitale TV? Live pauzeren, maar ook opnemen? Standaardzenders aanvullen met themapakketten? De mogelijkheden in TV kijken zijn eindeloos en geen 2-in-1 pakket met internet en TV is hetzelfde. Vergelijk abonnementen daarom nauwkeurig met elkaar en voorkom vervelende verrassingen!

2-in-1 pakketten op uw adres vinden

Op Internetbestellen.nl kunt u de pakketten voor internet en TV van verschillende aanbieders eenvoudig en snel met elkaar vergelijken. Omdat niet elke provider zijn eigen verzorgingsgebied heeft, heeft u niets aan pakketten die u toch niet kunt bestellen op uw adres. Tik daarom uw postcode en huisnummer in de postcodecheck om uw zoekopdracht te verfijnen. Gevonden wat u zocht? Het is mogelijk om direct uw bestelling te plaatsen via deze website. Wij handelen uw aanvraag netjes af en berichten u tijdig over uw nieuwe abonnement.

Advies en antwoord

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u vragen heeft over internet en televisie in één pakket. Daarom kunt u voor objectief advies en eerlijke antwoorden contact opnemen met onze klantenservice.