Onbeperkt bellen

Als er bij u thuis veel gebeld wordt, dan zal uw telefoonrekening niet meevallen. Toch kunt u vaak kosten besparen op telefonie. Voert u bijvoorbeeld veel gesprekken met zakelijke instanties, uw familie of vrienden? Dan kunt u denken aan een telefonieabonnement met onbeperkt bellen naar alle vaste nummers in Nederland. Sommige providers bieden zelfs onbeperkt bellen binnen heel Europa of zelfs de hele wereld.

Hoe kunt u onbeperkt bellen?

U kunt een abonnement nemen op internet en bellen, maar ook kiezen voor het gemak van een Alles-in-1 abonnement. Bij telefonie i.c.m. met internet (of internet én bellen), verloopt vast bellen via de internetverbinding. U belt dan via uw eigen vaste toestel, zonder dat u uw computer aan hoeft te zetten. U kunt op deze manier flink op de kosten besparen. Bij sommige providers kunt u zelf kiezen wanneer u onbeperkt belt: ’s avonds en in het weekend óf altijd. Verder is het mogelijk om onbeperkt naar mobiele nummers te bellen. Dit kan gelden voor mobiele nummers van de provider zelf, of voor alle mobiele nummers. Met onbeperkt bellen belt u voor een vast laag bedrag per maand, zolang en zoveel als u wilt. Het bedrag dat u extra moet betalen voor onbeperkt bellen verschilt per provider. Meer informatie hierover vindt u in de specificaties van alle abonnementen met bellen.

Wilt u ook onbeperkt bellen?

Dan kunt u onze postcodecheck gebruiken en alle pakketten voor internet en bellen op uw adres met elkaar vergelijken. Bekijk, vergelijk en bestel op Internetbestellen.nl.