Snel internet

Ergert u zich groen en geel aan uw trage internetverbinding? Dan is het hoog tijd voor een nieuw abonnement met snel internet. Op Internetbestellen.nl laten we u graag zien dat snel niet per definitie duur betekent.

Uitbreiden en overstappen

Een website die meerdere seconden of langer nodigt heeft bij het laden, kan ergernissen veroorzaken. Net zoals een overdreven lange downloadtijd bij foto’s en films. Het upgraden van uw internetsnelheid is zo gepiept bij uw eigen provider. Natuurlijk kunt u ook overstappen naar een andere provider voor een abonnement met snel internet. Indien gewenst, kunt u snel internet tot maar liefst 120 Mb/s in huis halen. Sneller kan ook, hiervoor moet uw woning wel aangesloten zijn op glasvezel.

Waarvan in de snelheid eigenlijk afhankelijk?

Een ADSL-verbinding verloopt via een koperen draad. De afstand tussen de woning en wijkcentrale bepaalt de internetsnelheid. Hoe dichterbij, des te sterker het signaal. Bij internet via de kabel deelt u de verbinding met uw buren. Zodra meerdere gebruikers van het netwerk gebruikmaken, neemt de snelheid af. Glasvezel heeft deze beperkingen niet. In tegenstelling tot ADSL en de kabel is de snelheid van het downloaden bij glasvezel gelijk aan het uploaden. En het mag duidelijk zijn dat een slecht werkende router, server of spyware, en een verouderde pc en verkeerde instellingen ook negatieve invloed op de internetsnelheid.

Snel internet vergelijk bij verschillende providers

Wilt u snel internet? Ga naar de pagina internet abonnement voor uitgebreide informatie over de snelheden van ADSL, VDSL, kabel en glasvezel. Internetbestellen.nl biedt u een ruime keuze aan snel internet en de mogelijkheid om deze diensten zelf met elkaar te vergelijken. Omdat niet alle providers op uw adres leveren, kunt u het beste zoeken via onze postcodecheck. Zo bent u ook geen tijd kwijt aan pakketten die u mogelijk niet kunt bestellen.