Over Internetbestellen

Internetbestellen.nl is een initiatief van Nedconcepts, de organisatie die al ruim 10 jaar verschillende vergelijkingsites in de markt heeft gezet en al meer dan 800.000 huishoudens heeft begeleid bij de overstap naar een nieuw abonnement. Internetbestellen.nl is een onafhankelijke vergelijkingswebsite waar u abonnementen kunt vergelijken voor internet, telefonie en televisie van alle grotere internetproviders in Nederland. Op Internetbestellen.nl vindt u alles wat u moet weten over internet, vast bellen en digitale TV via ADSL, VDSL, kabel en glasvezel en alle bijbehorende informatie over abonnementen en providers.

Wat is onze rol

Overstappen van provider is voor ons dagelijkse kost, maar wij weten dat veel consumenten moeite hebben om over te stappen naar een nieuwe provider. Er kan ook veel mis gaan bij een overstap, deze fouten kennen wij en onze adviseurs controleren daarom alle bestellingen die via ons binnenkomen. Indien nodig zullen onze adviseurs contact opnemen met u of met de provider om de overstap snel en foutloos te laten verlopen.

Abonnementen met elkaar vergelijken is niet eenvoudig, abonnementen en specificaties verschillen veel van elkaar en wijzigen dagelijks. Op Internetbestellen treft u altijd een actueel beeld van alle abonnementen van alle providers. Onze techniek maakt het mogelijk om snel en eenvoudig de verschillende abonnementen met elkaar te vergelijken, zodat u niet de verschillende providers hoeft te raadplegen in uw zoektocht naar een nieuw abonnement. Onze postcodecheck zorgt ervoor dat alleen die abonnementen getoond worden die ook werkelijk op uw adres leverbaar zijn.

Wat kunt u op Internetbestellen.nl?

U kunt abonnementen vergelijken voor internet, telefonie en digitale televisie. Dit kunt u zelf doen door de postcodecheck uit te voeren en vervolgens uw wensen kenbaar te maken via de uitgebreide filtermogelijkheden. Hiermee sorteert u zelf de abonnementen op wat ú belangrijk vindt. Onze adviseurs staan ook voor u klaar met advies op maat of om u meer te vertellen over de pakketten en providers. Dit is helemaal gratis.

Wat zijn de voordelen van bestellen via Internetbestellen.nl?

Dankzij onze nauwe, professionele samenwerking met de providers, kunnen we u voorzien van de meest actuele informatie. Uiteraard heeft het informatie krijgen en bestellen via deze vergelijkingswebsite nog meer voordelen voor u.

Goed bereikbare en deskundige klantenservice

Internetbestellen.nl beschikt over een eigen deskundige klantenservice. Onze adviseurs kunnen al uw vragen beantwoorden over breedbandabonnementen en -providers, overstappen en aanbiedingen op de website. Ook kunnen zij u, indien gewenst, wegwijs maken op de website.

Kosteloos advies

Onze dienst is voor u kosteloos: u betaalt niet voor ons .Wij krijgen per order een vergoeding van de provider en niet van u. U gaat geen contract aan met ons, maar direct met de provider. Wij zorgen er alleen voor dat uw overstap snel en vlekkeloos verloopt.

Persoonlijke begeleiding van uw bestelling

Zodra u een bestelling of een overstap aanvraagt via Internetbestellen.nl, zijn wij verantwoordelijk totdat u bent opgeleverd. Mits u ons van de juiste informatie voorziet. Gaat er in het opleveringsproces wat mis, kunt u dus bij ons aankloppen en hoeft u niet de dure 0900-nummers van de providers te bellen. Zodra u bent opgeleverd door uw nieuwe provider en alles is goed gegaan, zijn wij er tussenuit. U gaat dus geen verbintenis aan met Internetbestellen.nl. Wel blijven wij voor u altijd bereikbaar voor vragen over onze acties en aanbiedingen.

Uitgebreide filter- en sorteermogelijkheden

Na het doen van de postcodecheck op Internetbestellen.nl kunt u zelf, via de filteropties in beeld, aangeven waar u naar op zoek bent. Zo brengt u het aanbod terug tot een overzichtelijk aantal en wordt het vergelijken voor u een stuk gemakkelijker. Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

De laagste prijs garantie

Wij hebben de afspraak met de providers dat wij altijd de beste aanbieding in de markt mogen aanbieden. Dus vindt u ergens anders een betere aanbieding, dan vergoeden wij dat verschil. Lees hier alles over de laagste prijs garantie.