KPN

KPN

Omdat KPN internetsnelheden via DSL en glasvezel oplopen van 8 Mb/s tot 500 Mb/s, is KPN voor elk type internetgebruiker interessant. Internet is los te bestellen, maar ook gecombineerd met telefonie en televisie. Op Internetbestellen.nl kunt u kiezen uit meer dan 25 KPN abonnementen, en daarmee is KPN de grootste provider met het grootste aanbod.

KPN DSL

KPN biedt los internet via ADSL en VDSL in de abonnementen Instap tot 8Mb/s, Standaard tot 40 Mb/s en Premium tot 50 Mb/s. Er zijn volop mogelijkheden voor wie internet wil combineren met vaste en mobiele telefonie, mobiel internet, interactieve televisie en Digitenne. Benieuwd? Bekijk alle KPN abonnementen.

KPN televisie

Digitenne heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding van alle TV-abonnementen en wordt ook los aangeboden. Goedkoop en tegelijkertijd op bijna elke locatie te ontvangen in goede kwaliteit. Thuis, maar ook op de camping en boot. Wilt u meerdere televisies aansluiten op Digitenne? Bestel dan eenvoudig een extra ontvanger voor 4 euro per maand. KPN Digitenne kan uitgebreid worden met een opnamefunctie en FOX Sports Eredivisie.

Wilt u echt álles uit uw TV halen, dan past Interactieve Televisie van KPN u als een jas. Kijk wat u wilt, waar u wilt en wanneer u wilt. KPN ITV biedt 55 of zelfs 100 televisiezenders en 90 radiostations met digitale kwaliteit, standaard 10 Nederlandse HD zenders, keuze uit de ruim 2000 films met Videotheek Thuis en keuze uit vele extra zenderpakketten als het Opnemen Pakket, het HD Extra Pakket, het Kidspakket, FOX Sports Eredivisie, Sport1 en meer.

KPN Glasvezel

Bent u op zoek naar het allersnelste internet tot wel 500 Mb/s, vast bellen én televisie in haarscherpe beeldkwaliteit? Controleer dan direct via onze postcodecheck of op uw adres KPN glasvezel Alles-in-1 abonnementen beschikbaar zijn. Net zoals bij ADSL zijn meerdere abonnementvormen mogelijk. Naast de triple play pakketten met ‘internet, bellen en televisie’ kunt u ook kiezen voor ‘internet en bellen’ en ’internet en televisie’ via KPN glasvezel.

Geen nieuwsberichten gevonden voor KPN.

Nieuwsoverzicht van KPN