Online

Online

Online, voortgekomen uit Wanadoo, Orange en T-Mobile, staat voor goede, goedkope en betrouwbare diensten via ADSL en VDSL. De abonnementen van deze provider zijn ideaal voor internetgebruikers die net dat beetje extra snelheid willen, maar daar niet meer voor willen betalen. De snelheden die Online aanbiedt gaan tot 200 Mb/s. Dit snelle internet is te combineren met vast bellen en digitale televisie.

Het snelste internet, voordelig bellen en digitale TV

Online biedt u de keuze uit goedkoop internet, snel internet en nog sneller internet. Uiteraard kunt u de abonnementen van Online uitbreiden met onbeperkt bellen. Hiermee belt u voor een klein bedrag per maand extra geheel gratis naar alle vaste nummers in Nederland én alle mobiele telefoonnummers van Online!

Digitale TV Direct Kijken

De provider biedt daarnaast een basisabonnement met de populairste TV- en radiozenders in digitale kwaliteit. Voor een laag bedrag per maand ontvangt u via de ether de populairste digitale TV- en radiozenders. Doordat het signaal via de ether binnen komt, kunt u TV van Online overal gebruiken. Hiervoor heeft u geen kabel- of telefoonaansluiting nodig, alleen een televisie (regelt u zelf), een digitale ontvanger of insteekkaart en miniantenne (regelt Online)!

Geen nieuwsberichten gevonden voor Online.

Nieuwsoverzicht van Online