OnsBrabantNet

OnsBrabantNet

OnsBrabantNet is een provider die het initiatief genomen heeft om glasvezel te realiseren in Zuidoost Brabant en breidt zich in die regio steeds verder uit. Bij deze glasvezelaanbieder kunt u naar hartenlust uw pakket samenstellen voor een goede prijs per maand. Uw internetervaring zal nooit meer hetzelfde zijn met OnsBrabantNet!

De juiste glasvezeloplossing

De diensten van OnsBrabantNet bieden voor ieder wat wils: basisinternet of juist supersnel internet, een telefoonnummer om bereikbaar te zijn of juist onbeperkt bellen, basis radio- en televisiezenders of juist veel extra zenderpakketten. En het mooie is: u kunt zelf uw pakket samenstellen! Voor ieder huishouden biedt OnsBrabantNet de juiste oplossing.

Internet, bellen, radio en televisie

OnsBrabantNet biedt razendsnel internet via glasvezel aan in drie verschillende snelheden: 60 Mb/s, 100 Mb/s en 500 Mb/s. Met een telefonieabonnement OnsBrabantNet belt u standaard gratis naar andere klanten van OnsBrabantNet. Is dit niet genoeg, kunt u uitbreiden met onbeperkt bellen. Voor een laag bedrag per maand ontvangt u standaard Radio en Televisie van OnsBrabantNet. Voor een klein bedrag per maand extra krijgt u Interactieve TV en eventueel HDTV.

Zekerheid voor een lage prijs

Omdat OnsBrabantNet u de mogelijkheid geeft uw glasvezelabonnement zelf samen te stellen, weet u zeker dat u alleen die diensten krijgt die u nodig heeft. Ook zult u dus nooit betalen voor diensten waar u geen behoefte aan heeft. Razendsnel internet, voordelig bellen en gewoon een goed televisieaanbod: dat is pas service van OnsBrabantNet!

OnsBrabantNet biedt u drie zekerheden:

  • Alleen betalen voor wat u echt gebruikt
  • Service vertrouwd en dichtbij
  • Uw overstap verzorgd van begin tot eind

Geen nieuwsberichten gevonden voor OnsBrabantNet.

Nieuwsoverzicht van OnsBrabantNet