Tele2

Tele2

Tele2, wie kent de provider niet. De meeste mensen kennen Tele2 van de TV reclames met Frank, het zwarte schaap. Deze provider is een echte uitdager van de gevestigde orde: door scherpe prijzen en mooie aanbiedingen voor internet, bellen en digitale TV te bieden kan Tele2 altijd de beste deal bieden.

Tele2 goed en goedkoop

Alle providers willen goedkoop zijn, maar niet alle providers kunnen dat. Tele2 kan dat wel! Dit doet de provider door diensten groot in te kopen en gebundeld aan u aan te bieden. Zo hebt u het voordeel van meer in één pakket. U kunt naar gelang combinaties maken van internet, telefonie en digitale televisie! Goede kwaliteit voor een lage prijs, het kan dus wel.

Haarscherpe aanbiedingen

Tele2 geeft biedt de beste combinaties voor haarscherpe prijzen. Wilt u snel internet tot 20 Mb/s? Combineer dit bijvoorbeeld met onbeperkt bellen en digitale televisie via de ether. Wilt u liever nog sneller internet tot 50 Mb/s en Interactieve TV? Neem dan een combinatiepakket zonder bellen. En wat dacht u van zes of zelfs twaalf maanden korting op uw abonnement? Bij Tele2 moet niets, maar (bijna) alles mag.

Geen nieuwsberichten gevonden voor Tele2.

Nieuwsoverzicht van Tele2