UPC

UPC

UPC levert haar diensten via de kabel en is actief in ongeveer 35% van Nederland. Gebruikersgemak staat voorop bij UPC. Gestart als leverancier voor kabel tv is UPC snel doorgegroeid naar een provider van snel internet, voordelig bellen en hoogwaardige digitale televisie. Hierbij heeft de gebruiker altijd centraal gestaan, dat geldt zowel voor de consument als zakelijke gebruiker. Om haar kabel netwerk voor te bereiden op de toekomst heeft UPC de afgelopen jaren fors geïnvesteerd in haar netwerk. Zo bestaat het kabel netwerk van UPC grotendeels uit glasvezel om een zo hoog mogelijke bandbreedte voor haar gebruikers te creëren.

UPC Internet en bellen

UPC biedt internet met een downloadsnelheid tot wel 120 Mb/s. Met deze snelheid kunt u met gemak een complete film in HD binnen enkele minuten binnenhalen. Het voordeel van UPC internet is dat u de kabel ook kunt gebruiken voor analoge TV, zonder dat dat u iets extra kost. Naast dat de kabel geschikt is voor internet en TV kunt u uw internet abonnement ook uitbreiden met bellen via UPC. U heeft daarbij de keuze uit het voordelige beltarief of allerlei mogelijkheden van onbeperkt goedkoop bellen. Bekijk snel de UPC pakketten voor de verschillende mogelijkheden.

UPC televisie

Televisie van UPC is een ware belevenis. U kunt analoge TV van UPC uitbreiden naar de digitale kwaliteit met een uitgebreid zenderpakket. Is digitale kwaliteit niet genoeg, kies dan voor de HD kwaliteit van UPC TV. De interactieve mogelijkheden van UPC bieden u de mogelijkheid om gemiste uitzendingen terug te kijken of om een lopende uitzending te pauzeren. Is er niets op TV, dan kunt u via de interactieve videotheek van UPC een film bestellen.

Geen nieuwsberichten gevonden voor UPC.

Nieuwsoverzicht van UPC