XS4ALL

XS4ALL

XS4ALL staat voor het volledig benutten van de mogelijkheden van internet. Voor de vrije en ongecensureerde uitwisseling van gegevens, informatie en ideeën. Voor iedereen. XS4ALL levert Internet, Bellen en Interactieve Televisie abonnementen. Bij ons heel handig als Alles-in-1 pakket te bestellen.

Internet van XS4ALL: kwaliteit en service

XS4ALL Internet staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. En voor uitstekende service. Met kennis en passie voor internet kunt u 7 dagen per week vertrouwen op de helpdesk medewerkers van XS4ALL.

Interactieve Televisie: Haarscherp beeld

Met Interactieve Televisie van XS4ALL krijgt u de kwaliteit en vrijheid waar iedereen vandaag de dag behoefte aan heeft. Een uitgebreide videotheek met duizenden films en series. Live televisie kijken met WebTV, Programma Gemist, en een HD TV-ontvanger waarmee u tot 200 uur kunt opnemen. En XS4ALL is continu bezig om deze dienstverlening uit te breiden en beter te maken.

Bellen van XS4ALL: Geluidskwaliteit en kostenbewust

Bellen met een heldere geluidskwaliteit en met allerlei handigheden: voicemail via uw e-mail, gratis bellen met XS4ALL-klanten, online kostenoverzicht, nummerbehoud. En natuurlijk met excellente service. XS4ALL hanteert heel lage beltarieven waardoor een abonnement bij uw telecom provider niet meer nodig is.

Glasvezel Internet

Internetten, bellen en interactieve televisie kijken in HD. Allemaal tegelijkertijd, zonder haperingen. Glasvezel Internet biedt de snelheid én de stabiliteit die hiervoor nodig is. Vandaag, morgen en daarna. XS4ALL biedt in steeds meer regio’s in Nederland deze diensten aan. Doe de postcode check om te kijken of Glasvezel Internet al bij u beschikbaar is.

Geen nieuwsberichten gevonden voor XS4ALL.

Nieuwsoverzicht van XS4ALL