Ziggo

Ziggo

Ziggo is voortgekomen uit @Home, Casema en Multikabel. Deze kabel exploitant biedt internet, bellen en digitale televisie aan in ruim 60% van Nederland. Na de fusie is Ziggo de grootste provider op de kabel geworden met ruim 3 miljoen klanten. Zoveel klanten kiezen niet voor niets voor Ziggo. Een supersnelle internet verbinding, goedkoop bellen en allerlei mogelijkheden op het gebied van digitale televisie maken Ziggo tot een zeer aantrekkelijke provider in de zoektocht naar een nieuw abonnement. Zeker omdat Ziggo maandelijks opzegbaar is!

Ziggo Internet en bellen

Internet moet snel en stabiel zijn en bellen moet goedkoop kunnen, vindt Ziggo. En dat maakt zij dagelijks waar. De laatste 2 jaar heeft Ziggo telkens de snelheid van haar internet pakketten verhoogd en is downloaden via Ziggo al mogelijk tot 120 Mb/s. Daarnaast bellen Ziggo abonnees onderling gratis en biedt Ziggo voor het bellen naar niet-abonnees aantrekkelijke beltarieven.

Ziggo televisie

Kiest u voor televisie van Ziggo dan krijgt u de beschikking over alle mogelijkheden van digitale TV. Hierbij kunt u denken aan HD televisie, een zeer uitgebreid zenderpakket en de mogelijkheid van extra betaalzenders. Uiteraard kunt u ook kiezen voor de mogelijkheden van interactieve televisie, zoals live pauzeren, Programma Gemist of Video on Demand.

Ziggo altijd het goedkoopst via Internetbestellen.nl

Geen nieuwsberichten gevonden voor Ziggo.

Nieuwsoverzicht van Ziggo